Geen tramhalte meer bij het Erasmus MC

Array

Wie met de tram naar het Erasmus MC komt, moet vanaf maandag 16 augustus rekening houden met een wijziging in de dienstregeling van lijn 8. In verband met de werkzaamheden aan het Droogleever Fortuynplein komt halte Euromast/Erasmus MC tot begin september te vervallen.

Tramlijn 8 rijdt over de Westzeedijk, aan de zuidzijde van het Erasmus MC.
Plein
Tot en met 2 september vervalt de halte aan het Droogleever Fortuynplein. Dit plein wordt tot eind september door Gemeentewerken onder handen genomen.

Alternatief
De tijdelijke opheffing van de tramhalte geldt voor zowel de richting Spangen als de richting Kleiweg. Reizigers die gebruikmaken van tramlijn 8 kunnen uitstappen bij halte Kievitslaan.

Bron: Erasmus MC

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen