`Vilna heeft het positieve trauma uitgevonden’

Array

Vilna start 28 augustus haar tournee door Nederland
Vilna (van Betten) geeft seminars, waarin ze inmiddels duizenden mensen bewogen heeft om vanuit eigen kracht te groeien. Dit succes komt voort uit haar unieke aanpak: het brein wordt zodanig gestretcht, dat gewenste veranderingen in houding en gedrag blijvend zijn. Zij is inmiddels bekend geraakt (SBS6, Telegraaf e.a.) als `de vrouw die het positieve trauma heeft uitgevonden’.

Om mensen kennis te laten maken met Vilna organiseert het NIVIP (Nederlands Instituut voor Individuele Progressie) `Vilna on tour’. Het hele seizoen 2010-2011 toert zij door het land met een speciaal Meet & Greet seminar. Deze tour start 28 augustus in Den Haag.

Recent onderzoek heeft aangetoond, dat een positieve levenshouding een belangrijke stimulator is voor een betere gezondheid en groter maatschappelijk succes. Dit zowel privé als op zakelijk terrein. Vilna’s visie is, dat deze prettige levenshouding voor iedereen duurzaam bereikbaar en haalbaar is. Haar missie is daarom om bij zoveel mogelijk mensen een positieve levenshouding te stimuleren voor een gezond en succesvol leven.

Vilna (Vilna van Betten, 1972) is haar carrière begonnen als docent. Met grote gedrevenheid om haar missie te volbrengen heeft zij zich jarenlang verdiept in de mens en de werking van het brein. Van daaruit ontwikkelde zij haar unieke aanpak, 2B®: Beroering en Beleving.

* Beroering. Op de juiste manier aangeraakt worden is de eerste voorwaarde om in beweging te komen. Vilna is zelf rolmodel voor succesvolle veranderingen in haar leven en weet op zeer aanstekelijke wijze anderen te inspireren en te motiveren hun eigen rolmodel te zijn.

* Beleving. Zoals de Olympische atleet het uiterste vergt van zijn lichaam om de gouden medaille te halen, zo moet ook het brein `gestretcht’ worden om echte veranderingen in gedrag en houding te realiseren. Vilna neemt deelnemers in seminars daarom mee in een wereld vol bijzondere ervaringen. Vanuit de juiste wetenschappelijke basis, gecombineerd met kennis, ervaring en vertrouwen zorgt haar aanpak voor een duurzame, positieve levenshouding.

Deze aanpak, gecombineerd met haar aanstekelijke energie en charismatische uitstraling heeft inmiddels in haar seminars duizenden mensen bewogen om vanuit eigen kracht te groeien. En dat is precies waar Vilna het voor doet. Zij wil graag de motivator en inspirator zijn voor mensen zodat deze tools krijgen hun kwaliteit van leven te vergroten.

On tour; Meet & Greet seminar
Om mensen kennis te laten maken met Vilna, organiseert het NIVIP (Nederlands Instituut voor Individuele Progressie) `Vilna on tour’. Het hele seizoen 2010-2011 toert zij door het land. Zij doet dit met een speciaal Meet & Greet-seminar `Ontdek de kracht van jezelf!’. Op zaterdag 28 augustus vindt de eerste van deze reeks seminars plaats in Den Haag van 14.00 tot 17.00 uur in theater Diligentia/Pepijn.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen