Congres Online hulpverlening

0
200

Woensdag 10 november 2010
Jaarbeurs, Utrecht
Hulpverlening via internet is laagdrempelig, effectief en bereikt nieuwe doelgroepen. Steeds meer instellingen uit het maatschappelijk werk, de ggz en jeugdzorg bieden dan ook online hulp bij psychische, sociale of maatschappelijke problemen. In tien jaar tijd is het aantal initiatieven gegroeid van een handvol naar meer dan honderd. Wat maakt hulpverlening via internet zo bijzonder en wat is nodig voordat een instelling online hulp kan aanbieden?
Na het verschijnen van het handboek Online hulpverlening door F. Schalken van Stichting e-hulp.nl e.a. wordt dit congres georganiseerd.

Tijdens het congres Online hulpverlening leert u kansen ontdekken, mogelijkheden creeren, de juiste voorwaarden scheppen en online hulpverlening optimaliseren.

Voor wie?
Dit congres is bestemd voor iedereen die zich orienteert op online hulpverlening, online hulpverlening implementeert of reeds online hulp verleent, zoals maatschappelijk werkers, sociaal pedagogische hulpverleners, hulpverleners algemeen, CJG-medewerkers, psychologen, psychiaters, (cognitief)gedragstherapeuten maar ook docenten, managers van GGZ instellingen, mensen die werken bij Jeugdzorg- en maatschappelijk werk instellingen, ministeries, kenniscentra en zorgverzekeraars.
Accreditatie is aangevraagd bij NIP, VGCt, NVvP en BAMw.

Schrijf u nu in  voor het congres online hulpverlening


Handboek online hulpverlening / druk 1
Handboek online hulpverlening / druk 1
Schalken, F. & W.G. Wolters