Ziekenhuis Bernhoven heeft financiering rond voor nieuwbouw

Na een periode van vijf jaar voorbereiding van de bouw en intensief overleg met de banken in de laatste maanden, is het nu zover: de 1e paal van het nieuwe ziekenhuis Bernhoven in Uden-Noord gaat de grond in, en wel op woensdag 22 september aanstaande.

De banken hebben hun committent uitgesproken en het overleg bevindt zich in een afrondende fase. Dit is voldoende basis om te starten met de verdere bouwwerkzaamheden. Besloten is dan ook voorbereidingen te treffen voor het slaan van de eerste paal. Afgelopen maandag, 23 augustus, zijn de werkzaamheden voor de bouw­voorbereiding op de bouwplaats te Uden -Noord weer gestart.

De Raad van Bestuur van ziekenhuis Bernhoven is enthousiast over deze voortgang en vindt het een belangrijk signaal naar de patienten in onze regio en de medewerkers dat met de nieuwbouw een belangrijk onderdeel van de ambitieuze toekomstplannen gerealiseerd wordt.

Voor de toekomst zijn naast de nieuwbouw meer zaken van groot belang. Onder de titel ‘Samen de allerbeste zorg bieden’ heeft ziekenhuis Bernhoven haar nieuwe missie geïntroduceerd. Een groot aantal programma’s op het terrein van klantvriendelijkheid, kwaliteit en veiligheid zijn hiermee van start gegaan. Deze inspanningen zijn erop gericht om nog beter in te spelen op de wensen van onze patienten en andere betrokkenen bij het ziekenhuis.

Recente artikelen