De medewerkers van GGZ veiliger op pad met een GPS-tracker

Array

De medewerkers die zijn uitgerust met een telefoon waarbij in noodgevallen op een alarmknop kan worden gedrukt.

GPS trackers zijn beschikbaar als gebruiksvriendelijk veiligheidstelefoon en trackingsysteem in één! Te bevestigen aan riem, kleding tas, rugzak, rolstoel of ander vervoermiddel. GPS-locaties en route bekijken in uw trackingaccount op internet (gratis jaarabonnement). De drager van een GPS Tracker alarmeert u of de alarmcentrale met 1 druk op de knop. Met Geofencing kunt u zelfs de bewegingruimte van de drager instellen. Altijd op de hoogte, een veilig gevoel!

U weet altijd waar de drager is en wordt direct gewaarschuwd al er iets met hem of haar aan de hand is.  Tevens kunt u met de spraakverbinding van de meeste GPS Trackers direct mee luisteren of persoonlijk contact maken, bellen en gebeld worden. SOS noodtelefoon voor hulpbehoevenden, ouderen, kinderen, alleen werkers, thuiszorgers, verpleegkundigen, artsen, politie, beveiligers en hulpverleners. Wilt u dat de te volgen persoon binnen een afgebakend gebied blijft? Geofencing maakt dit mogelijk. Stel de beweegruimte in en zodra de persoon zich buiten het ingestelde gebied begeeft, wordt u gealarmeerd op uw mobiele telefoon. U bent altijd op de hoogte.

Het alarm met de GPS locatie kan gekoppels worden aan een landelijke 24×7 alarmcentrale die de alarmsituatie analyseert en direct de juiste instanties waarschuwt en aanstuurt.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen