Man claimt herstelkosten bij oogarts Amstelveen

Array

Een 30-jarige man uit Den Haag claimt alle herstelkosten en een verzekering plus smartengeld van de oogarts uit Amstelveen.De oogarts moest onlangs op last van de gezondheidsinspectie in Portugal zijn kliniek in Portugal sluiten en ook zijn werkzaamheden in Nederland staakte hij. De patient zegt dat zijn zicht is beperkt door een laserbehandeling in 2002 die nooit had mogen worden uitgevoerd. De man liet zich behandelen in de kliniek van de oogarts in Amstelveen, omdat hij van zijn bril en lenzen af wilde zijn. Maar zijn ogen werden in plaats van beter juist slechter. Het is nog onduidelijk op welk bedrag de schadeclaim uitkomt.Vier patienten zeggen dat ze blijvend blind zijn geworden na behandeling door de Nederlander. De Inspectie voor de Gezondheidszorg heeft een onderzoek ingesteld, onder meer naar aanleiding van drie meldingen. In 2004 raakte de oogarts al in opspraak door klachten van patienten in het tv-programma Kassa.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen