Ketenzorg hartfalen, CVA en COPD staan centraal in Denemarken

Op 31 maart en 1 april 2011 komt het elfde congres van het International Network of Integrated Care (INIC) bijeen. Thema’s op dat congres zijn onder meer de transmurale zorg aan patienten met hartfalen, COPD en een CVA. Ondergetekende ondersteunt graag de oproep van INIC om vòòr 1 oktober een voorstel in te dienen om een lezing te geven op dit congres. Zeker is dat tien workshops op dat congres gaan over de genoemde ziektebeelden: Inleiders presenteren dan de uitkomsten van een grote studie waarover de Nieuwsbrief eerder berichtte (klik hier voor dat bericht).

Wilt u naar dit congres? Wilt u daar een lezing geven over jouw COPD-, hartfalen of CVA-project? Wit u uw kennis delen met vele andere Europeanen, Aziaten en Noord-Amerikanen? Klik dan hier, lees de brochure en stuur een voorstel voor een lezing in.

Guus Schrijvers

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen