CEO iSOFT Gary Cohen treedt af

iSOFT heeft ook aangekondigd dat CEO Gary Coheneen stapje opzij zal doen Reden van het terugtreden zijn de tegenvallende resulaten van het bedrijf die met name door een koersverlies worden veroorzaakt. Doordat de Britse Pond fors is gedaald ten opzicht van de Australische Dollar. .iSoft Group Ltd (ASX: ISF) heeft een verlies van 383 miljoen dollar ten opzicht van de winst van vorig jaar.
Voorzitter Robert Moran zegt dat het resultaat teleurstellend is. Daarnaast zijn door een moeilijke economie en vertragingen bij de uitvoering van een Brits nationaal EPD ook debet aan een de tegenvallende resulaten waardoor Gary Cohen zijn conclusies heeft getrokken.
De heer Moran zegt dat de raad van bestuur een analyse maakt en richt zich operationele kostenbesparing van 50 miljoen dollar, die voor het einde van juni 2011. iSOFT  en het werken aan haar product portfolio en business development. Er wordt naar een nieuwe CEO gezocht. Gary Cohen blijft wel betrokken bij iSOFT.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

One thought on "CEO iSOFT Gary Cohen treedt af"

  1. Ook in Engeland dus problemen met het invoeren van het EPD. En wij hier maar denken dat het ooit nog van de grond komt. Ik hoop het nog mee te maken. Voorlopig draag ik de LifeSafe van http://www.lifesafe.eu waarin mijn complete medische dossier is opgeslagen op de kleinste usb stick die er bestaat en die overal ter wereld werkt. Ik las zelfs op de site dat er al een leven door gered is.

Comments are closed.

Recente artikelen