JADE Zorggroep kiest voor personeelsplanning Intus

Array

JADE Zorggroep heeft gekozen voor de personeelsplanningsoplossing van Intus. De JADE Zorggroep richt zich op het bieden van een optimaal woon- en leefklimaat voor mensen met een licht verstandelijke beperking, alleenstaande minderjarige vluchtelingen en maatschappelijke opvang.
Intus levert JADE een complete planningsoplossing, waarbij medewerkers ook de mogelijkheid hebben zelf hun rooster samen te stellen. Daarnaast biedt het systeem onder andere functionaliteit op het gebied van tijdregistratie en rapportage.

Medewerkers betrekken bij het roosterproces
De JADE Zorggroep hecht grote waarde aan de betrokkenheid van medewerkers, en heeft de ambitie om medewerkers zoveel mogelijk te betrekken bij en invloed te geven op het roosterproces. Een van de onderdelen van de totaaloplossing is dan ook ‘Intus Zelfroosteren’, waarmee medewerkers online hun eigen rooster kunnen samenstellen.

Software als dienst
Naast Intus Zelfroosteren gaat de JADE Zorggroep werken met Intus Planning (voor dienstroosterplanning), Intus Urenverantwoording en Intus Rapportage. Dit biedt een complete oplossing waarbij het gehele proces van het samenstellen van de roosters tot en met de rapportages over de gerealiseerde planning en urenverantwoording wordt ondersteund. Het geheel wordt in de vorm van een dienst (SaaS, Software as a Service) in gebruik genomen, zodat een PC met internetverbinding voldoende is om met de software te kunnen werken.

Gebruiksvriendelijk
Jan Bollen, directeur van JADE Zorggroep: “De JADE Zorggroep betrekt haar medewerkers zoveel mogelijk bij de organisatie. We zochten dan ook een goed roosterplanningssysteem in combinatie met een gebruiksvriendelijke zelfroosteroplossing. Het aanbod van Intus sloot daar perfect op aan.

Aansluiten op wensen medewerkers
De implementatie gaat in september van start. Maarten van Hooidonk, accountmanager van Intus:
“Een goede personeelsplanning die tevens aansluit op de wensen van medewerkers is in steeds meer branches de ambitie. In de zorg, met veel parttime contracten en 24-uurs dienstverlening, vormt zelfroosteren mede daardoor een hele goede secundaire arbeidsvoorwaarde. Het feit dat JADE Zorggroep voor een complete oplossing kiest onderstreept het belang van een goede personeelsplanning.”

Over JADE Zorggroep
De JADE Zorggroep in Assen is een organisatie die zich inzet voor het welzijn en welbevinden van mensen met een licht verstandelijke beperking. JADE heeft de ambitie om een optimaal woon- en leefklimaat te bieden waarbij integratie en deelname aan/in de maatschappij een belangrijk thema is.
De JADE Zorggroep is in 2002 een zelfstandige organisatie geworden. De stichting is voortgekomen uit Jeugdzorg Drenthe, die in de jaren negentig o.a. de opvang van alleenstaande minderjarige asielzoekers (AMA’s) verzorgde. De JADE Zorggroep heeft die taak overgenomen en de begeleidingsvorm verder ontwikkeld.

Over Intus
Intus is specialist op het gebied van personeelsplanning. De oplossingen van Intus bieden volledige ondersteuning op het gebied van dienstroosterplanning, zelfroosteren, takenplanning, urenverantwoording en rapportages

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen