`Alcohol’ condooms worden nieuwe rage

Condoomfabriek.nl introduceert binnenkort condooms met de smaak van alcoholische dranken. Hiermee speelt de condoomfabrikant in op de groeiende vraag vanuit de doelgroep naar nieuwe en innovatieve smaken.

Robin Weesie, CEO Condoomfabriek.nl: `Met deze nieuwe smaken snijdt het mes aan twee kanten. Uit onderzoek blijkt dat jongeren het niet `cool’ vinden om condooms te gebruiken. Door te luisteren naar hun behoeften en in te spelen op de vraag naar vernieuwende producten, hoopt Condoomfabriek.nl een positieve bijdrage te kunnen leveren in het bevorderen van condoomgebruik.’

Condoomfabriek.nl is in gesprek met een aantal grote drankenproducenten om de namen en smaken voor de nieuwe condooms te bepalen. De condooms zullen aan het einde van dit jaar verkrijgbaar zijn.

Over Condoomfabriek.nl
Op Condoomfabriek.nl bestellen jongeren anoniem, snel en goedkoop condooms. Opgericht in 2005, is Condoomfabriek.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de grootste websites van Nederland als het gaat om de online verkoop van voorbehoedsmiddelen. De condooms van Condoomfabriek.nl zijn uitgebreid getest en voldoen ruimschoots aan de Europese (CE) kwaliteitsnormen. Naast een brede keuze uit verschillende soorten en smaken condooms, biedt Condoomfabriek.nl ook een groot assortiment glijmiddelen, speeltjes en leuke gifts. Daarnaast is verzending op Condoomfabriek.nl altijd gratis.

Voor de zakelijke markt biedt Condoomfabriek.nl de mogelijkheid om condooms in bulk in te kopen. Tevens zijn de condooms te bestellen met een zelf ontworpen hoesje: op deze manier wordt een condoom een ludiek en uniek promotiemiddel.