Sint Franciscus Gasthuis hoogst scorende zorgorganisatie in Beste Werkgeversonderzoek 2010

Array

Gisteren, donderdag 9 september 2010, is de Beste Werkgeverslijst van 2010 bekend gemaakt. Op basis van de resultaten van dit medewerkerstevredenheidsonderzoek van Effectory bekleedt het Sint Franciscus Gasthuis de 14de positie in de landelijke top-50 van Beste Werkgevers (> 1000 medewerkers) in 2010 en is daarmee de hoogst scorende zorgorganisatie in Nederland.

Sint Franciscus Gasthuis als werkgever
Quote Henk Gerla, voorzitter Raad van Bestuur: “Het Sint Franciscus Gasthuis staat voor hoogwaardige zorg in een gastvrije omgeving, daarbij horen gemotiveerde medewerkers die echt het verschil willen maken. We zijn geweldig trots dat uit dit medewerkerstevredenheidsonderzoek blijkt dat het ons ziekenhuis zeer gewaardeerd wordt als werkgever.” Het Sint Franciscus Gasthuis biedt een marktconforme beloning, coachend leiderschap en ruime ontwikkelingsmogelijkheden. Tevens creeert het een plezierig en gezond werkklimaat voor alle levensfases.

Medewerkerstevredenheidsonderzoek van Effectory

Het Beste Werkgevers onderzoek is door Effectory ontwikkeld om een objectief oordeel te geven over werkgeverschap in Nederland. In het onderzoek is medewerkers gevraagd om een oordeel te geven over de bedrijfscultuur, werkzaamheden, leidinggevende, arbeidsomstandigheden, collega’s, beloning en ontwikkelingsmogelijkheden. Meer informatie over het onderzoek en de volledige lijst van Beste Werkgevers in 2010, vindt u via www.beste-werkgevers.nl

Topklinisch opleidingsZiekenhuis

Het Sint Franciscus Gasthuis is een Topklinisch opleidingsziekenhuis. Om deze topklinische zorg nu en in de toekomst te kunnen leveren, heeft het Sint Franciscus Gasthuis veel aandacht voor opleiding, bijscholing, (wetenschappelijk) onderzoek en vernieuwing. Het ambitieniveau en bijbehorende investeringen kunnen worden gerealiseerd, doordat het ziekenhuis financieel gezond is.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen