Sprekers gevraagd voor congres over indicatiestelling en AWBZ

Array

Op 7 april 2011 organiseert het Julius Centrum haar jaarlijkse congres over recente ontwikkelingen in de indicatiestelling. Het thema wordt dit keer Verschillen en overeenkomsten in de indicatiestelling voor AWBZ, de Bureaus jeugdzorg, de WMO en de Sociale Zekerheid. Wat kunnen we van elkaar leren? Belicht worden recente ontwikkelingen in praktijk, beleid en wetenschap bij deze vier gebieden. Wij zoeken trotse sprekers met een goed verhaal over lokale experimenten en nationale voorstellen om indicatiestelling te verbeteren, te versnellen of te vereenvoudigen. Doe jij het in jouw gemeente goed met de indicatiestelling voor huishoudelijke hulp? Heb jij in je Bureau Jeugdzorg  de indicatiestelling versneld? Doe jij als zorgaanbieder voortaan de indicatiestelling voor de AWBZ en loopt dat prima?  Heb jij in jouw instantie de indicatiestelling voor werk en inkomen voor chronisch zieken en gehandicapten aangesloten op die voor de zorg? Heeft jouw adviesorgaan een helder idee om de regelgeving te wijzigen en daardoor de indicatiestelling voor verschillende wetten te harmonieren? Meld je dan aan als inleider voor een workshop. We willen graag positieve verhalen gebaseerd op ervaringen. Aanbiedingen met alleen maar klaagzangen en ronkende nieuwe ideeen zonder basis worden geweigerd.  Wil je op 7 april spreken op een workshop? Stuur dan een mail naar congres organisator Lianne van Schaik. Haar emailadres is [email protected]

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen