Ballen voor je iPhone

0
203

Het lijkt misschien een hele slechte grap om je iPhone te voorzien van een paar ballen, maar toch zit er een serieuzere reden achter deze Phoneballs case. Hiermee probeert de producent namelijk aandacht te vragen voor onderzoek naar teelbalkanker.

Tien procent van de opbrengst wordt dan ook uitgetrokken om dit soort onderzoek te ondersteunen. Dus, vind je dit een leuke gadget, en wil je iets goeds doen? Schaf de Phoneballs dan aan voor $15.

Bron: Stichting Zaadbalkanker

Vorig artikelIVA onderzoekt werken in de nacht
Volgend artikelZes onderzoekers genomineerd voor Radboud Science Awards 2010
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.