Onze inzending voor Pink Ribbon Award 2010

Array

Afgelopen maanden hebben we achter de schermen heel hard gewerkt aan de inzendingen voor de Pink Ribbon Award. De foto’s hebben tot doel  te benadrukken dat  vrouwelijkheid en borstkanker nog steeds heel goed samengaan. Om hieraan bij te dragen en openheid rond borstkanker te stimuleren hebben wij drie modellen gekoppeld aan vier fotografen. De vier fotografen zijn: Marc v.d. Berg, Deborah Bongers, Hans van der Poel en Chantal de Win.

Afgelopen maanden hebben we achter de schermen heel hard gewerkt aan de inzendingen voor de Pink Ribbon Award. De foto’s hebben tot doel  te benadrukken dat  vrouwelijkheid en borstkanker nog steeds heel goed samengaan. Hieronder de foto’s

Stay with the fight

Stay with the fightMarc van den Berg Marc van den Berg is amateurfotograaf en via MedicalFacts in contact gekomen met Janet Bakker. Hij maakt foto’s omdat hij het leuk vindt. We wilden een mooie foto …

On top of my treatment

On top of my treatmentOmdat Maaike actief is in de zorg en zich professioneel inzet voor Patient-empowerment wilden wij (Janine Budding, Medicalfacts en fotograaf Chantal de Win) dat uitdrukken in een krachtige, dynamische en energieke dame die de strijd aangaat.

Stilte voor de Storm

Stilte voor de StormMaaike, het model, wilde , voordat haar borst voor altijd zou veranderen door een operatie, nog EEN keer op de foto zoals ze is. Ze wist toen al dat ze een borstsparende operatie zou moeten ondergaan.

There is a crack in everything. That’s how the light gets in.Hans van der Poel is pers-/ nieuwsfotograaf doet in het dagelijks leven vooral nieuwsfotografie.Maar voor het bijzondere verhaal van Anneke maakte Hans graag een uitzondering. Het lijflied van Anneke in die onzekere tijd.

Het thema van dit jaar was: “Pink Energy”.
De modellen zijn: Janet Bakker, Anneke Derksen & Maaike Schnabel: drie prachtvrouwen met een indrukwekkend verhaal dat leidde tot vier erg mooie foto’s.

Foto’s waar wij trots op zijn ook al zijn ze niet genomineerd voor de award. We willen ze niemand onthouden dus op Medicalfacts kan je ze gewoon  bekijken. Andere deelnemers die ook niet genomineerd zijn, zijn vanzelfsprekend ook welkom om hun foto te showen en het verhaal te laten zien.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen