Plastische chirurgie ViaSana krijgt eigen gezicht

Vanaf 4 oktober 2010 heeft de bekende kwaliteit van de plastische chirurgie van ViaSana een eigen gezicht. De plastische chirurgie, cosmetische chirurgie en handchirurgie zullen verder gaan onder de naam Sanavisie Bodyclinic. ViaSana blijft in haar huidige vertrouwde vorm verzekerde orthopedische zorg leveren. Door de splitsing kunnen beide klinieken zich nog beter op hun eigen activiteiten en doelgroepen focussen.

Twee gespecialiseerde klinieken
Voorlopig zal er voor de patient weinig veranderen. Sanavisie Bodyclinic zal in eerste instantie gebruik blijven maken van de faciliteiten van ViaSana. Denk hierbij aan de operatiekamers, spreekkamers en verpleegafdeling. Wel heeft Sanavisie Bodyclinic eigen medewerkers, een website en telefoonnummer. Eind 2011 zal de splitsing compleet zijn met een eigen kliniek voor Sanavisie Bodyclinic.

Groei orthopedie en plastische chirurgie
Sinds de start van ViaSana in 2005 zijn er meer dan 16.000 orthopedische operaties en meer dan 3.500 plastisch chirurgische operaties uitgevoerd. ViaSana is hiermee in korte tijd uitgegroeid tot één van de grootste specialistische klinieken van Nederland. Zo hebben zich het afgelopen jaar twee orthopedisch chirurgen en een neurochirurg aan het orthopedische team toegevoegd. Ook het plastisch chirurgische team is het afgelopen jaar uitgebreid met plastisch chirurgen Jan Fabré en Erwin Heine en cosmetisch arts Lida Bos.

Kliniek ViaSana
Kliniek ViaSana is gespecialiseerd in verzekerde orthopedische zorg. Dit zijn behandelingen aan het bewegingsapparaat zoals: schouder, heup- en knieprothesiologie, voorste kruisbandreconstructies en behandeling van rughernia’s. Patienten kunnen hier “de weg naar gezondheid” (in het latijn: via sana) op een snelle en aangename wijze afleggen. Dankzij de kleinschalige opzet van de kliniek kunnen zij rekenen op veel persoonlijke aandacht, kwaliteit en service.
Sanavisie Bodyclinic
Sanavisie Bodyclinic is gespecialiseerd in plastische chirurgie, cosmetische chirurgie en handchirurgie. Of het nu gaat om de behandeling van rimpels, een ooglidcorrectie, liposuctie, borstcorrectie, buikwandcorrectie of handchirurgie. Patienten kunnen de beste service, de beste behandeling en het beste eindresultaat verwachten. Onze plastisch chirurgen en cosmetisch artsen leveren echte kunstwerken waarbij de patient centraal staat en innerlijk en uiterlijk weer zichtbaar in balans zijn.

Contactgegevens

Hoogveldseweg 1, 5451 AA Mill

Postbus 104, 5450 AC Mill

T (0485) 460 620, F (0485) 460 621

www.sanavisie.nl, [email protected]

Recente artikelen