Modeshow en workshops voor vrouwen met een borstprothese

IJssellandziekenhuis
Donderdagavond 28 oktober organiseert het IJsselland Ziekenhuis in samenwerking met Centrum Orthopedie Rotterdam een speciale avond voor vrouwen met een borstprothese.
Deze avond is vol informatie en workshops en ter afsluiting vindt een spetterende modeshow plaats met lingerie en badkleding speciaal voor borstprothesedraagsters. De avond vindt plaats bij `Be beautiful’, Centrum Orthopedie Rotterdam in Rotterdam Zuid.

Op de avond van 28 oktober kunnen de deelneemsters bij `Be Beautiful’ van Centrum Orthopaedie kiezen uit de volgende workshops:
* Beweeg je fit & lymfoedeem
* Creatief schilderen
* Hoe verzorg ik mijn huid goed?
* Wanneer zit mijn bh goed en welke keuzes heb ik bij het dragen van een borstprothese?

Daarnaast staan er op deze avond diverse stands waar leuke accessoires zoals sieraden en sjaaltjes te verkrijgen zijn.

Waar en wanneer?
De avond vindt plaats op donderdag 28 oktober van 19.30 tot 22.00 uur bij `Be Beautiful,’ de Mamma Care Winkel van Centrum Orthopedie Rotterdam voor vrouwen met een borstprothese (Haastrechtstraat 7 te Rotterdam).

Aanmelden:
U kunt zich aanmelden bij het centrum via telefoonnummer 010 – 292 1830. U kunt ook een e-mail met naam, telefoonnummer en aantal personen sturen aan [email protected]. Vanaf 19.00 uur staat dan de koffie en thee voor u klaar!

Meer informatie vindt u op de website van Opens external link in new window Be Beautiful.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen