Gratis Museumdag in Anatomisch Museum

Array

UMC St Radboud
Op zaterdag 23 oktober is de toegang gratis bij veel Gelderse musea. Het is dan Gratis Museumdag. Alle musea organiseren activiteiten voor kinderen en hun (groot)ouders om ze een onvergetelijke dag te bezorgen. Thema van de dag is: ‘Ik zie…ik zie…..’.  De musea maken er iets bijzonders van. Er zijn leuke en spannende activiteiten waarbij de bezoekers op de proef worden gesteld. Doel is om kinderen en volwassenen sámen iets te laten beleven.

Opening in Anatomisch Museum
Organisator van de Gratis Museumdag is de provincie Gelderland. Zij koos het Anatomisch Museum van het UMC St Radboud als locatie voor de kick off. Een lid van Provinciale Staten Gelderland verricht de opening van de dag, in aanwezigheid van pers en organisatoren. Daarna voeren vier kinderen een junior-museuminspectie uit in het Anatomisch Museum en geven een beoordeling. Meer activiteiten
De rest van de dag zijn er in het Anatomisch Museum:
* rondleidingen door studenten Geneeskunde van het UMC St Radboud
* elk heel uur speurtocht voor kinderen door het museum

Waar?

Anatomisch Museum
Geert Grooteplein Noord 21
Tel. (024) 361 33 01

Wanneer?

23 oktober
10.00 – 17.00 uur

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen