Marketingbureau en therapeuten ontwikkelen nieuwe afslankmethode

Array

Voedingsadviezen, gezondheidsbevorderende supplementen en bewegingsadviezen door consulenten
Op 1 november 2010 introduceert Jafebi Marketing een afvalmethode met een combinatie van persoonlijke aandacht, High Tech en voedingsuppletie van heel hoge kwaliteit, genaamd Win2Lose. Het programma is ontwikkeld door sportscholen, fysio- en orthomoleculair therapeuten. Op 1 november start men met een pilotgroep afvallers die persoonlijk begeleid worden. Bedoeling is zo snel mogelijk uit te breiden naar het hele land. Hiervoor worden zowel aankomend coaches in gewichtsbeheersing gezocht als mensen die willen afvallen.

Jafebi Marketing is een idealistische marketingorganisatie welke zeer hoogwaardige producten naar de markt brengt. Jafebi Marketing gaat zich vanuit haar ideologie nu actief bemoeien met deze problematiek en wel op een heel andere manier dan tot nu toe gebruikelijk was.

Het aangeboden programma voor gewichtsbeheersing is ontwikkeld door sportschoolhouders, fysio- en orthomoleculair therapeuten. Met dit revolutionaire programma worden namelijk niet de symptomen (overgewicht) behandeld, maar de oorzaak (stofwisseling) en daardoor komt een blijvend ideaal gewicht binnen handbereik.

Jafebi Marketing kiest voor een laagdrempelige persoonlijke begeleiding één op één en garandeert resultaat. Daartoe is het noodzakelijk dat er een regionaal netwerk van Afslankconsulentes (v) en/of Gewichtbeheersings Coaches (m) wordt opgezet. Geïnteresseerden voor deze functies worden intern opgeleid en bij goed gevolg gecertificeerd. (Aanmelden met motivatie of informatie-aanvraag kan via [email protected])

Voor het zover is zal er eerst een “pilot-groep” van gemotiveerde personen worden gevormd welke beslist iets aan hun (over)gewicht willen doen.
De “pilot-groep” zal bestaan uit maximaal 12 personen, waarbij geldt: “Wie het eerst komt, het eerst maalt”.

Het programma bestaat per persoon uit een traject van 12 aaneengesloten weken, waarbij voedingsadviezen, gezondheid bevorderende supplementen en bewegingsadviezen worden verstrekt. Tenslotte wordt men met de modernste apparatuur wekelijks gecontroleerd op een 8-tal aspecten o.a. de metabolische leeftijd en caloriebehoefte. Door dit wekelijks te doen, kunnen gegevens in grafieken verwerkt worden, waardoor voor de deelnemers de progressie ook op papier zichtbaar wordt.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen