Nog 2 weken voor het insturen van uw ZIP Talk!

Array

Heeft u een vernieuwend idee over, of inspirerende visie op het daadwerkelijk vernieuwen van de zorg? En kunt u dit in 1 minuut via een Engelstalig filmpje overbrengen? Het ZIP daagt u uit om uw idee of visie in een videopitch van 60 seconden over te brengen: de ZIP Talk. De meest inspirerende visie krijgt een plek op het hoofdpodium van TEDxMaastricht. De ultieme kans om een podium te krijgen voor uw visie op zorginnovatie! U heeft nog twee weken de tijd om uw ZIP Talk in te sturen. Op vrijdag 5 november kunt u uw filmpje laten opnemen bij het ministerie van VWS.

Omdat er veel goede initiatieven op het gebied van zorginnovatie zijn in Nederland, is het ZIP de samenwerking met TEDxMaastricht aangegaan. Het ZIP wil zorgvernieuwers uit haar netwerk graag een podium geven voor hun ideeen over of visie op de zorg. We zijn niet op zoek naar een bedrijfspresentatie of productpromotie, maar naar inspirerende, vernieuwende ideeen, visies en strategieen gericht op het daadwerkelijk realiseren van veranderingen in de zorg. De mensen die uw filmpje bekijken, moeten geïnspireerd raken en meer over uw idee te weten willen komen.

Geen camera? Laat uw ZIP Talk filmen!
U kunt uw ZIP Talk ook door het ZIP op laten nemen. Dit kan tijdens Health Valley Chapter Twente in Enschede op donderdag 11 november en op vrijdag 5 november bij het ministerie van VWS. Wilt u uw filmpje op laten nemen bij het ministerie van VWS? Meld u dan aan via [email protected] en geef aan hoe laat u langs wenst te komen (tussen 10.00 en 17.00 uur).

Bezoek Medicine 2.0 en stem mee
Op 29 en 30 november 2010 vindt Medicine 2.0 plaats in Maastricht. Tijdens het avondprogramma op 29 november worden de 25 beste ZIP Talks vertoond. De aanwezigen kiezen vervolgens welke drie ZIP Talks genomineerd zijn voor TEDxMaastricht op 4 april 2011. U kunt meestemmen en Medicine 2.0 met korting bezoeken! Wij bieden u de volgende opties aan:
1. Deelnemen aan het avondprogramma (van 19.30 tot 21.00 uur) en meestemmen voor de ZIP Talks: vrije entree
2. Deelnemen aan het avondprogramma op 29 november en op 30 november Medicine 2.0 bezoeken: € 175,-
3. Op 29 en 30 november Medicine 2.0 bezoeken en deelnemen aan het avondprogramma op 29 november: € 225,-.

Aanmelden
Meld u voor één van de bovenstaande opties aan door een e-mail te sturen naar [email protected]. U ontvangt dan een bevestiging met daarin een kortingscode waarmee u zich aan kunt melden via de website van Medicine 2.0.

Meer informatie
– Uiterlijk 14 november moet uw ZIP Talk aangeleverd zijn bij het ZIP. Dit kan door het filmpje zelf te uploaden op YouTube en de link te mailen naar [email protected].
– Meer informatie over TED, de procedure en een checklist voor de aanpak vindt u op www.zorginnovatieplatform.nl/ziptalks. Of stuur een e-mail naar http://[email protected].
– Meer informatie over Medicine 2.0 vindt u op www.medicine20congress.com.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen