Boek voor teenagers ook geschikt voor managers en specialisten

Array

Stephen Covey is een organisatie- expert en auteur van de bestseller ‘De zeven eigenschappen van effectief leiderschap’. Hij adviseerde president Obama. Ook Minister president Mark Rutte heeft als oud Unileverman veel opgepikt van Covey, zo blijkt uit zijn taalgebruik. De zoon van Covey, Sean Covey, heeft een boek geschreven voor pubers. Dat heeft als titel “Zeven eigenschappen die uw succesvol maken’.

Dit boek gebruikt eenvoudige taal, bevat vele anekdotes en leuke voorbeelden. Het heeft als subtitel: ‘alles wat uw ouders u niet vertellen’. Het boek blijkt het uitstekend te doen bij drukbezette managers en zorgprofessionals. Die hebben ‘s avonds, uitgeblust op de bank, geen zin om een moeilijk managementboek te lezen. Covey kenner, bedrijfsarts en Juliusdocent Maurice de Valk gebruikte het boek op vrijdag 5 november tijdens een training van medisch specialisten in opleiding. Hij gaf die samen met dr. Henk van der Steeg en prof.dr. Guus Schrijvers. Het boek is uitgegeven bij Business Contacts. Bent u een drukke leidinggevende of professional? Bent u  ‘s avonds ook wel eens gaar? Koop dan dit boek, lees en lach.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen