AnderZorg Basisverzekering 1095 euro per jaar.

De premie van de Basisverzekering van internet zorgverzekeraar AnderZorg is de laagste in Nederland met 91,25 euro per maand. Door de zeer scherpe premie is AnderZorg een veel gekozen zorgverzekeraar met een groei van ruim 40% van 92.000 naar 129.000 klanten in 2009. Klanten die bewust kiezen voor een hoger eigen risico kunnen de Basisverzekering al krijgen vanaf 66,25 euro per maand.

Kwaliteit gewaarborgd
De lage premie gaat niet ten koste van kwaliteit van zorg. Bij AnderZorg wordt de klant niet verplicht naar een beperkt aantal zorgaanbieders te gaan. De klant kiest zijn eigen zorgaanbieder, dit in tegenstelling tot sommige andere internetverzekeraars. Als onderdeel van Menzis maakt AnderZorg gebruik van een landelijk netwerk van zorgaanbieders. Ook kent AnderZorg geen beperkende toelatingseisen voor de aanvullende verzekeringen. Iedereen die voor AnderZorg wil kiezen wordt zonder medische keuring welkom geheten.Online service
AnderZorg richt zich op mensen die hun zorgverzekering gemakkelijk en goedkoop willen regelen via internet. De klant kiest daarbij bewust voor een andere vorm van service. Zelf online regelen en declareren wanneer jij dat wil en niet betalen voor service waar geen gebruik van wordt gemaakt. AnderZorg maakt hierdoor minder kosten en kan zo de premie laag houden.

Kan het nog goedkoper?
Voor de klant die weinig gebruik maakt van zorg, maar toch verzekerd wil zijn voor grote onvoorziene uitgaven is er de mogelijkheid om het eigen risico te verhogen. Met een maximaal vrijwillig eigen risico van 500 euro bovenop het verplichte eigen risico van 170 euro kan de premie voor de Basisverzekering zelfs dalen tot 66,25 euro per maand of 795 euro per jaar. Ook is het mogelijk om de jaarpremie in een keer te betalen. Daarvoor geldt een korting van 3%.

Maandpremies en pakketten:
AnderZorg Basis (Basisverzekering): 91,25 euro (kinderen tot 18 jaar gratis)
AnderZorg Basis met 500 euro extra eigen risico: 66,25 euro (kinderen tot 18 jaar gratis)
AnderZorg Extra (Aanvullende verzekering): 13,00 euro (kinderen tot 18 jaar gratis)
AnderZorg Tand (tandheelkundige verzekering): 16,50 euro (t/m 9 jr gratis, 10 tot 18 jr: 8,00 euro)
AnderZorg Jong (jongeren zorgverzekering) 18-30 jaar: 14,00 euro

Meer informatie
Ga voor meer informatie over de premies 2011, onze aanvullende pakketten en een premieberekening naar www.anderzorg.nl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen