Regel zelf uw zorg met een persoonsgebonden budget

Informatiebijeenkomst Gemeente Eijsden Steunpunt Mantelzorg
Een persoonsgebonden budget (PGB) is een geldbedrag dat u in staat stelt uw eigen hulpverleners en begeleiders te kiezen. Of u huurt een organisatie in, die in opdracht van u gaat werken. Met hen maakt u afspraken over wat er gedaan moet worden, de dagen en uren waarop u hulp nodig heeft en wat deze hulp u kost. Op die manier houdt u de regie over uw eigen zorg. Wilt u graag meer informatie over de voor- en nadelen van een PGB?

Meldt u zich dan aan voor de informatiebijeenkomst van Steunpunt Mantelzorg Rode Kruis ZZL in Eijsden (Cultureel Centrum) op 25 november van 13.30 tot 15.00 uur. Deelname is gratis na aanmelding bij Steunpunt Mantelzorg; 043-321 50 46 (op werkdagen van 8.30 tot 12.30 uur).

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen