KNO-vereniging laat patiënten op eigen website KNO-arts zoeken

0
253

Vanaf vandaag heeft de KNO-vereniging een nieuwe functionaliteit op haar openbare deel van de website (http://kno.nl): ‘Zoek uw KNO-arts’. Via deze functionaliteit kunnen patiënten een KNO-arts zoeken op kortste afstand, op naam van de KNO-arts of op naam van een ziekenhuis.
Miocrates bouwde de afgelopen jaren zowel de openbare website als de ledenwebsite van de KNO-vereniging. Onder andere de werkgegevens van de leden van de vereniging zijn opvraagbaar uit de centrale database van de websites. Een applicatie die naar een KNO-arts kan laten zoeken was dan ook relatief eenvoudig te realiseren.
KNO-artsen – die dat willen – kunnen via het besloten deel van de KNO-website aangeven hoe zij telefonisch en/of online gevonden willen worden via het openbare deel van de KNO-website. Het is dan tevens mogelijk om via de zoekresultaten de website te raadplegen van ziekenhuis of KNO-afdeling.Deze zoekmogelijkheid naar – bij de KNO-vereniging aangesloten – KNO-artsen wordt nog door geen andere Medisch Specialistenvereniging in Nederland via de eigen website aangeboden. De KNO-vereniging denkt zich hierdoor professioneler naar haar potentiële patiënten te kunnen openstellen.

Bron: Miocrates