CWZ Nijmegen tekent voor contractverlenging met iSOFT

Array


iSOFT zal in de komende 3 jaar het ziekenhuis in Nijmegen voorzien van innovatieve ZIS- en EPD-functionaliteiten

iSOFT, de vooraanstaande leverancier van IT-oplossingen voor de zorgsector, kondigt de verlening aan van haar contract met het prestigieuze ziekenhuis CWZ in Nijmegen. Begin november heeft de instelling die beschikt over ruim 650 bedden voor intramurale zorg, besloten haar klinische processen verder te optimaliseren door de overeenkomst voor de momenteel gebruikte iSOFT ZIS en EPD-oplossingen met 3 jaar te verlengen tot en met 2013.

Het nieuwe contract met een investeringsomvang van ruim 3 miljoen euro omvat tevens een jaarlijks innovatiebudget ter waarde van 100.000 euro. Hierdoor zal het ziekenhuis in staat zijn in de komende paar jaren toegang te verkrijgen tot de meest geavanceerde softwareoplossingen. Deze helpen gestroomlijnde en efficiente behandelingsprocessen en een hogere, langdurige rendabiliteit en kwaliteit te waarborgen.

“Vanwege ons jarenlange partnerschap met iSOFT en de uitstekende ervaring die we hebben opgedaan met de aangeboden oplossingen, hebben we besloten het bestaande contract te verlengen,” licht dhr. Guido van de Logt toe, lid van de raad van bestuur van CWZ. “Daarnaast biedt het nieuwe contract ons de mogelijkheid nieuwe ontwikkelingen en technologieen met elkaar in evenwicht te brengen, waardoor onze organisatie winstgevender wordt. Ik ben van mening dat iSOFT een veelbelovend concept aanbiedt voor toekomstige IT-systemen in ziekenhuizen.”

Onder de nieuwe overeenkomst heeft CWZ de duurzaamheid en de technologische effectiviteit van haar IT-platform verzekerd. Bovendien zal de integratie van nieuwe functionaliteiten het ziekenhuis helpen haar processen te stroomlijnen en op deze wijze betere en efficientere services voor patienten te bieden.

Het contract is een belangrijke mijlpaal voor iSOFT op de Nederlandse markt en toont aan dat het bedrijf wederom wordt erkend als een betrouwbare en innovatieve partner die de juiste oplossingen aan haar klanten biedt.

Per 29 november 2010 verhuizen de kantoren Leiden en Nieuwegein naar het nieuwe kantoor aan de Mendelweg 32, 2333 CS Leiden.

Healthcare Group CSC

CSC is een wereldwijde leider in het leveren van ICT-oplossingen en diensten. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Falls Church, Va. in de VS, telt zo’n 98.000 medewerkers en maakte in het boekjaar dat eindigde op 30 september 2011 een omzet van $16,2 miljard dollar. Kijk voor meer informatie over CSC in Nederland op www.csc.nl, en voor meer informatie over de Healthcare Group van CSC in Nederland op www.csc.com/health_nl.

Recente artikelen