Nog drie onderdelen Pantein op Zetacom Zorgconcept

Maasziekenhuis kiest voor Zetacom
Pantein, aanbieder van brede dienstverlening in gezondheid, wonen, welzijn en zorg, heeft opnieuw gekozen voor een oplossing van Zetacom. Zorgcentrum de Weijerstaete in Boxmeer en de WoonZorgCombinatie te Haps worden uitgerust met het Zetacom Zorgconcept, gebaseerd op een Mitel telefonie omgeving gecombineerd met VoWiFi van Trapeze Networks en zorgsystemen van Ascom en Unicare. In een eerder stadium waren de Pantein vestigingen Uden (de voormalige Stichting Thuiszorg Brabant Noord-Oost, STBNO), Mill, Gennep en Cuijk al uitgerust met eenzelfde oplossing. Het nieuwe Pantein Maasziekenhuis in Boxmeer zal eveneens onderdeel gaan uitmaken van het gehele Mitel netwerk van Pantein, dat IP telefonie zal bieden aan in totaal circa 2.500 gebruikers. Het platform wordt resilient en redundant uitgevoerd en zal worden gekoppeld met de bestaande Mitel controller in Uden.

Schoolvoorbeeld effectieve gefaseerde overgang naar VoIP in zorg
In 2007 heeft Pantein besloten te kiezen voor een Mitel telefonie netwerk van Zetacom en de uitrol ervan over alle Pantein vestigingen. Hiermee kiest Pantein voor de bewezen zekerheid van het Zetacom Zorgconcept. “Deze opdracht beschouwen wij als de kroon op onze intensieve samenwerking,” vertelt Sjaak Werkhoven van Zetacom. “Pantein is het schoolvoorbeeld van een effectieve gefaseerde overgang naar VoIP in de zorg”.

Over Pantein
Pantein levert – op maat en samenhangend – een compleet aanbod van producten en diensten op het gebied van gezondheid, wonen, welzijn en zorg: zorg in het ziekenhuis, thuis of in een woonzorgcomplex of verpleeghuis. Pantein bestaat uit: Maasziekenhuis Pantein, Thuiszorg Pantein en Zorgcentra Pantein. Pantein heeft nu het meest brede portfolio van Nederland: een ziekenhuis, verpleeg- en verzorgingshuizen, GGZ (joint venture met GGZ Oost Brabant), en alle vormen van thuiszorg. Voor meer informatie: www.pantein.nl.

Over Zetacom
Zetacom is system integrator voor de zakelijke markt. Zetacom levert innovatieve communicatie oplossingen en is gespecialiseerd in bedrijfstelefonie, zorg alarmeringssystemen, Voice over WLAN, locatiebepalingssystemen, mobiele telefonie en unified communications. Met 120 medewerkers werkt Zetacom landelijk vanuit Zoetermeer (hoofdvestiging), Bleiswijk (logistiek centrum) en ’s-Hertogenbosch (training centre). Tot de opdrachtgevers behoren onder andere vele ziekenhuizen en zorginstellingen. Speciaal voor deze doelgroep is het Zetacom Zorgconcept ontwikkeld. Inmiddels koos 20% van de Nederlandse ziekenhuizen voor een oplossing of de service van Zetacom. Voor meer informatie: www.zetacom.nl.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen