Opbrengst ’50 Stoute Kinderversjes’ naar Stichting Kika

Op 8 december a.s. zal het bundeltje ’50 Stoute Kinderversjes’ van Johan Somsen verschijnen bij uitgeverij Gelderland Vakbladen te Epe.
De netto opbrengst van dit boek zal geheel ten goede komen aan de Stichting KiKa – Kinderen Kankervrij.
Wanneer Johan Somsen voor zijn kleinzoontjes wel eens een ondeugend versje maakte, moesten ze altijd gieren van het lachen.
Somsen besloot dan ook deze rijmpjes te bundelen en in boekvorm uit te brengen. Omdat de auteur de opbrengst van het boek graag
aan een goed doel voor kinderen wilde schenken, nam hij contact op met KiKa. Deze omarmde het idee direct en dankzij de sponsoren
Beco Dtp Productions (opmaak), Robin Hanekamp (illustrator), Uitgeverij Gelderland Vakbladen, drukkerij Bariet en
de Stichting Impuls is het boek nu een feit.

Titel: 50 Stoute Kinderversjes. Auteur: Johan Somsen. Verschijnt 8 december.
Uitgeverij Gelderland Vakbladen. Gebonden bundel, harde kaft, 56 pagina’s. Prijs: € 8,95.
Verkrijgbaar via www.50stoutekinderversjes.nl of via de boekhandel. ISBN: 9789081359191

Over de auteur: Johan Somsen (1944) was gedurende 41 jaar leraar Engels bij het voortgezet onderwijs op Curaçao, in Friesland en in Epe, waar hij tot op de huidige dag leeft en woont. Sinds zijn pensionering maakt hij elk jaar een lange voetreis: Santiago de Compostela, de Via de la Plata, het Pieterpad en onlangs de GR-5 van Nederland naar de Middellandse Zee. Zijn drie kleinzoontjes: Boudy (2003) en Mingo (2007) in Nederland en Timo (2008) in Monaco zijn de inspiratie geweest tot het schrijven van de stoute kinderversjes.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen