Wegwijs in de zorg met de Zorgcoach van Agis

Array

Zorgverzekeraars roepen ?t allemaal: wij bieden de beste verzekering met de grootste dekking en voor de laagste prijs! Dat kan wel zo zijn, maar daarmee onderscheid je je dus niet meer als verzekeraar. Persoonlijke aandacht, van mens tot mens: dát willen we. Juist in deze tijd van individualisering en verharding snakken we naar ?echt? contact. Zware kost, he? Maar het is echt zo. Agis zorgverzekeringen is een verzekeraar die al langer wat breder kan denken dan: zo goedkoop mogelijk. Al jaren biedt de club hulp aan: via de Agis Zorgcoach.

Wat doet de coach?
Of je nou wat onder de leden hebt of niet: vroeg of laat heb je zorg nodig. Van de huisarts, de tandarts of misschien wel van een specialist in het ziekenhuis. Op dat moment heb je wellicht behoefte aan iemand die met je meedenkt. Een onafhankelijk iemand, die luistert, én met de antwoorden komt waar jij op zit te wachten. Of dat nou praktische oplossingen of inhoudelijke adviezen zijn. Zeker waar het op ?de zorg? aankomt. Want zeg nou zelf: met al die tandartspraktijken, fysiotherapeuten, psychologen en huisartsen om je heen, weet je toch nooit wie nou de beste keuze is? Waar moet je heen, wat moet je doen, en: hoe kun je snel beter worden?

Van wachtlijstbemiddeling tot voedingsadvies
Daarvoor heeft Agis zorgverzekeringen de Agis Zorgcoach ontwikkeld. Deze is er om je bij te staan, als je door de bomen het bos niet meer ziet. Gewoon bellen, vragen, en de zorgcoach zoekt het voor je uit. Waar die bepaalde specialist te vinden is, bijvoorbeeld. Of welke praktijk in jouw buurt nog plek heeft voor een client. Handig, want jou scheelt dat een heleboel telefoontjes, brieven en speurwerk. Ook kan de Agis Zorgcoach bemiddelen in wachtlijsten, én je adviseren over de manieren waarop je je goed kan blijven voelen. Met of zonder kwaal. Zo kan je je laten informeren over wat voor activiteiten Agis je kan aanbieden op het gebied van bewegen, voeding en lifestyle. Ook online is er veel informatie te vinden. De Agis Zorgcoach weet je naar de juiste sites door te verwijzen.

Bron: Agisweb.nl/zorgcoach

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen