De ZorgIntermediair breidt uit naar de fysio- en oefentherapie

Array

Vanaf heden heeft De ZorgIntermediair een nieuwe afdeling die zich richt op het bemiddelen van werkgevers en werkzoekenden in de fysio- en oefentherapie. De ZorgIntermediair is een zusterorganisatie van Waarneembemiddeling.nl en al jaren actief in de huisartsenbranche.

Vincent de Schepper, medeoprichter van Waarneembemiddeling.nl en De ZorgIntermediair: “De eerstelijn is enorm in beweging. Ketenzorg en multidisciplinaire samenwerking zullen de komende jaren steeds belangrijker worden. Uitbreiding van onze dienstverlening naar de fysio- en oefentherapie is vanuit die trend voor ons een logische stap. Daarnaast zijn er veel gelijkenissen tussen de huisartsenbranche en de fysio- en oefentherapie op het gebied van bemiddeling. Wij hebben gemerkt dat fysio- en oefentherapeuten momenteel relatief duur uit zijn als het gaat om het inhuren van personeel of waarneming en ik verwacht dan ook dat onze dienst in deze markt zeer welkom is. Wij willen recht doen aan zowel de werkzoekende als de opdrachtgever. Wij geloven er namelijk in dat dit een werkrelatie sterk ten goede komt. Concreet betekent dit een concurrerend tarief voor de opdrachtgever, maar ook een eerlijke beloning voor de werknemer.”
Jessica Jorritsma zal binnen De ZorgIntermediair één van de aanspreekpunten zijn voor alle fysio- en oefentherapeuten die een baan of juist een nieuwe collega zoeken. Jessica Jorritsma: “Wij werven en bemiddelen niet alleen, maar zorgen ook voor de financiele, administratieve en juridische afhandeling. En uiteraard adviseren wij bijvoorbeeld over contracten en tarieven. We hebben een leuke introductieactie, we verloten een gratis overnachting in Resort De Zeven Heuvelen onder de fysio- en oefentherapeuten die zich inschrijven als werkzoekende of die geheel vrijblijvend een offerte bij ons opvragen. Kijk snel op www.dezorgintermediair.nl/fysiotherapeuten.

Over Waarneembemiddeling.nl en De ZorgIntermediair
Waarneembemiddeling.nl en De ZorgIntermediair zijn zusterorganisaties. Zij bemiddelen jaarlijks duizenden vacatures uit de eerstelijnsgezondheidszorg, van kortdurende waarnemingen en ANW-diensten tot langdurige waarnemingen, vaste dienstverbanden en praktijkovernames. Ze zorgen voor een perfecte match tussen de werkgever en de werkzoekende. Op Waarneembemiddeling.nl kunnen werkgevers en werkzoekenden elkaar online vinden en zelfstandig afspraken maken. De ZorgIntermediair werft, bemiddelt en selecteert alle kandidaten actief en zorgt ook voor de financiele, juridische en administratieve afwikkeling. Vanaf heden heeft De ZorgIntermediair ook een afdeling die zich richt op fysio- en oefentherapeuten.

Bron: Waarneembemiddeling.nl

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen