Samen met je kind moeilijk gedrag de baas

0
181

Ontdekken wat je kind écht nodig heeft
Kinderen willen de hele dag van alles, maar niet alles wat een kind wil, is ook goed voor hem. Hoe stel je als ouder paal en perk aan moeilijk gedrag en ontdek je samen met je kind wat hij op dat moment werkelijk nodig heeft? Hoe kun je tegelijkertijd fair zijn en voet bij stuk houden? Wat kun je doen om te voorkomen dat conflicten van alledag uitgroeien tot een crisis? En als het toch op een crisis uitloopt – welke mogelijke oplossingen zijn er dan? Praktische opvoedgids voor concrete problemen die aan de orde van de dag zijn met kinderen vanaf 2 jaar. Met speciale tips voor drukke kinderen die zich moeilijk kunnen concentreren, koppige kinderen en verlegen en angstige kinderen. Plus een apart hoofdstuk over problemen bij slapen, eten en zindelijk worden.

Annette Kast is psychologe en gedrags­therapeute. Sinds 1991 heeft deze moeder van drie kinderen haar eigen praktijk als gezinstherapeute. Eerder verscheen bij Scriptum haar boek: Ieder kind heeft ­grenzen nodig.

Ontdekken wat je kind echt nodig heeft
Ontdekken wat je kind echt nodig heeft
A. Kast

auteur Annette Kast
€ 19,95 | ca. 197 blz. | 165 × 220 mm | Gebonden met harde
papieren band | Full colour | isbn 9789055946662 | nur 770
December 2010

Vorig artikelVerklaring overschrijding gevraagd
Volgend artikelMedicore levert maatwerk voor Diabeter
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.