Oordeel Massaontslag MSD/Organon verder uitgesteld

0
161

Verlenging van overeenkomst van 2 september 2010
Merck & Co, Inc., de Raad van Commissarissen van Organon Biosciences Nederland B.V., de Directie van N.V. Organon, de Ondernemingsraad van N.V. Organon en de vakbonden FNV, De Unie, CNV Vakmensen en VMHP MSD maken hierbij het volgende bekend: De plannen voor Oss en Schaijk, zoals op 8 juli jl door Merck aangekondigd, zullen nog verder uitgesteld worden tot een bepaalde periode na 31 december 2010. De verlenging zal naar verwachting lopen tot half februari en is bedoeld om de partijen meer tijd te geven om gezamenlijk mogelijke alternatieven te verkennen voor de toekomst van de MSD-site.
De partijen stellen dat de besprekingen worden voortgezet in goede onderlinge samenwerking en goed vertrouwen. Verder zullen de partijen zich blijven houden aan de afspraak om geen commentaar te geven tenzij en totdat een definitief resultaat
bekendgemaakt kan worden.

Vorig artikel‘Slimme’ beeldvormende technieken bij behandeling kanker
Volgend artikelScreening op scoliose zorgwekkend
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.