Gezond 2011 toegewenst voor uzelf en uw geliefden

Array

De Unit Zorginnovatie van het Julius Centrum  sluit een vruchtbaar 2010 af. We publiceerden veel, gaven veel onderwijs en waren betrokken bij maar liefst 28 zorginnovaties op het UMC Utrecht en daarbuiten. Financieel draaiden we prima.

Alle contacten met u lezers en andere relaties, waren fascinerend. Ik zit nu bijna veertig jaar in het vak en nog steeds ervaar ik elke week als nieuw. In de berichten maakte ik u deelgenoot van deze ervaringen. In 2011 staan mijn medewerkers en ik weer klaar met onderzoek en onderwijs.

Ik wens u en uw naasten een gezond 2011 thuis toe. Ik ga een week met mijn dierbaren in Marokko vakantie vieren. De eerstkomende berichten van 2011 komen  uit op maandag 10 januari.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen