Fleurop doneert bedrag per knuffel aan Hartstichting

Array

Fleurop start het nieuwe jaar met een uitbreiding van het assortiment. Sinds 1 januari 2011 zijn online gemakkelijk knuffels bij boeketten te bestellen. Zeer geschikt als felicitatie of beterschapwens voor een kind of als verrassing voor een Valentijn. Fleurop introduceert 3 dieren: een beer, een olifant en een zebra.

Ollie en Ziggy Ollie de olifant en Ziggy de zebra zijn gemaakt naar voorbeeld van twee figuren uit het Hartsvriendenboekje van Jump, het jeugdprogramma van de Hartstichting. Voor elke verkochte Ollie en Ziggy draagt Fleurop EUR 2,50 af aan de Hartstichting.

Klanten dragen steentje bij

Met de aankoop van de olifant- en zebraknuffel dragen klanten van Fleurop dus hun steentje bij aan een hartgezonde toekomst voor kinderen en jongeren, met en zonder hartafwijking. Bloemen en knuffels zijn dus een ideaal cadeau! De beer, olifant en zebra zijn eveneens verkrijgbaar bij Fleurop bloemisten (adviesprijs EUR 12,95).

Ollie de olifant en Ziggy de zebra zijn gemaakt naar voorbeeld van twee figuren uit het Hartsvriendenboekje van Jump, het jeugdprogramma van de Hartstichting. Voor elke verkochte Ollie en Ziggy draagt Fleurop EUR 2,50 af aan de Hartstichting.

Met de aankoop van de olifant- en zebraknuffel dragen klanten van Fleurop dus hun steentje bij aan een hartgezonde toekomst voor kinderen en jongeren, met en zonder hartafwijking. Bloemen en knuffels zijn dus een ideaal cadeau! De beer, de olifant en de zebra zijn ook verkrijgbaar bij Fleurop-bloemisten voor een adviesprijs van EUR 12,95.

Samenwerking Fleurop en Hartstichting
Sinds januari 2010 werken Fleurop en de Hartstichting samen. Naast de gezamenlijke ontwikkeling van 2 knuffels en de verkoop hiervan door Fleurop, doneert Fleurop elke maand 2 boeketten aan vrijwilligers van de Hartstichting en van Jump (link opent in nieuw venster). Een bloemetje wordt van harte gegund aan mensen die zich belangeloos inzetten.

Voorleesboek ‘Hartsvriendjes’
Speciaal voor kinderen met een aangeboren hartafwijking van 4 tot en met 6 jaar biedt Jump het voorleesboek ‘Hartsvriendjes’. De verhalen in het boek helpen kinderen te praten over hun emoties.

Bij het boek hoort een knuffelbeest van de hoofdpersoon Kris Krokodil. Kris heeft een aangeboren hartafwijking. Dat is te zien aan een litteken op zijn borst. Door de samenwerking van Jump met Fleurop zijn 2 van de vriendjes van Kris, Ollie en Ziggy, nu ook in knuffelvorm verkrijgbaar.

Bron: Hartstichting

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen