Regas trekt zich terug uit GGZ-aanbesteding

Array

Focus op eigen kracht in de GGZ markt
Regas B.V. heeft eind december besloten zich uit de GGZ-aanbesteding terug te trekken. Het bedrijf blijft nadrukkelijk wel actief voor GGZ-instellingen.

Regas richt zich met haar software REGAS primair op de ondersteuning van de zorgprofessional en haar clienten; waar mensen met mensen werken. De kenmerkende eigenschappen van REGAS zijn: innovativiteit, nadruk op de werkwijze van de professional en uitgebreide en flexibele toepassingsmogelijkheden.

Overweging

De GGZ-aanbesteding is uitgeschreven op een totaaloplossing. Een dergelijke oplossing kan Regas met haar sterke partners zeker realiseren. Voor Regas is de nadruk in de tweede fase van het aanbestedingsproject echter meer naar administratieve processen verschoven. In de optiek van Regas komt hierdoor de profilering van de kracht van REGAS, ongeacht de uitkomst van de aanbesteding, in het gedrang.

De kracht van Regas

Regas zal zich blijven inzetten voor GGZ-instellingen. Net als in Belgie, waar REGAS een toonaangevende rol vervult, zal de Nederlandse marktbenadering zijn gebaseerd op koppeling van REGAS met administratieve omgevingen van derden.

www.regas.nl

Recente artikelen