trackr! iPhone app geschikt als GPS voor ouderen en jongeren

Array

Diverse organisaties staan open voor elke nieuwe ontwikkeling die de veiligheid van dementiepatienten vergroot en de mantelzorger ontlast. Er bestaan in Nederland al wel opsporingssystemen die gebruik maken  van gps. Deze hebben alleen nog verschillende praktische problemen. Zo zijn de apparaten vrij groot, prijzig en de opsporing door een familielid blijft toch vaak lastig.
Een zeer gebruiksvriendelijke en grafisch sterk verbeterde live GPS tracker is trackr!. Of je nu wilt zien waar je vrienden uithangen, je dochter wilt volgen op weg naar huis in het donker, wilt weten hoe hard je hebt gereden , hoe ver je hebt hardgelopen, of om je inmiddels wat dementerende ouders in de gaten wilt houden, het kan allemaal met trackr!.  En het systeem is gratis en kan op veel moderne telefoons eenvoudig geïnstalleerd worden.

trackr! is meer dan alleen een website:

  • Laat je vrienden zien waar je nu bent, of waar je bent geweest
  • Bekijk op je telefoon of op de trackr! website waar je vrienden zijn
  • Bekijk welke route jij of je vrienden hebben afgelegd: afstand, gemiddelde snelheid, etc.
  • Ontvang een waarschuwing als iemand een bepaald gebied binnenkomt en/of verlaat (geo-fencing)
  • Plaats foto’s op de kaart bij je track exact waar je ze genomen hebt
  • Stuur automatisch updates naar je Twitter en Hyves accounts zodra je online bent
  • Zet een kaart met jouw huidige locatie op je website/blog
  • Gebruik de snelcode om anderen meteen te laten zien waar jij op dat moment bent

Registreer een gratis account en download de software voor je telefoon! Kijk voor een voorbeeld naar de live track van het demo account.

Wil je ook trackr!, maar heb je nog geen geschikte telefoon? Bekijk dan de aanbiedingen van:

Het aantal dementiepatienten zal in de komende veertig jaar toenemen naar een half miljoen in 2050. Daarbij zal de beroepsbevolking die voor hen moet zorgen halveren.

trackr! is nu ook beschikbaar voor de iPhone! Download trackr! direct in de App Store.

Bekijk op internet je laatste track of de demo track.

Features van de iPhone app

Sla zowel je huidige positie als je afgelegde route op, inclusief snelheid, richting en hoogte Live sharing stuurt je locatie gegevens naar de website, zodat anderen je via de website of hun telefoon kunnen volgen Je track wordt op je iPhone weergegeven op een kaart. De kleur van de track verandert afhankelijk van je snelheid. Snelheid en hoogte kunnen worden weergegeven in een grafiek Meet de volgende gegevens: afstand, duur, gemiddelde snelheid en hoogste snelheid. Geeft adresgegevens weer van eerste en laatste locatie bij tracks van vrienden en tracks uit je geschiedenis Het is ook mogelijk om je gegevens op de telefoon op te slaan en pas later te versturen. Bijvoorbeeld op vakantie om hoge roaming-kosten te voorkomen. Opgeslagen tracks uit je geschiedenis worden automatisch gesynchroniseerd met de opgeslagen tracks op de website. Bekijk op een kaart waar je vrienden zijn, inclusief snelheid, gemiddelde snelheid, afgelegde afstand, etc. Stop automatisch met tracking zodra je niet meer beweegt, zodat je batterij niet onnodig leeg loopt. Deel je huidige positie met je vrienden via Twitter en e-mail Draait in de achtergrond op geschikte toestellen met iOS 4

Laat je familie thuis weten of je op tijd bent voor het eten, kijk of je collega weer in de file staat, hoe snel en welke route heb je afgelegd met de zeilboot, hoe hoog ging de tocht met de luchtballon, hoe snel ging je op de skis de berg af, etc. Allemaal toepassingen waarbij je met trackr! je huidige locatie en afgelegde route live kunt doorgeven, of achteraf nog eens kunt terugkijken.

Download nu uit de Apple app store:

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen