Zorgaanbieder breidt service uit voor vakanties

0
184

De start van het nieuwe jaar is tevens de start van een mooie samenwerking tussen twee service gerichte organisaties. Zorgaanbieder Comfortzorg breidt haar diensten uit door ook op alle locaties van DroomParken (thuis)zorg te bieden. Met deze service breidt niet alleen Comfortzorg haar diensten uit, ook DroomParken is hiermee nog toegankelijker geworden voor een grotere groep mensen.

Samenwerking
De samenwerking is tot stand gekomen door de toenemende vergrijzing in Nederland en een steeds groter wordende vraag naar comfort tijdens de vakantie. Enerzijds comfort op het gebied faciliteiten en luxe, anderzijds comfort op het gebied van persoonlijke zorg. Het weerhoudt mensen met een (thuis)zorg behoefte ervan om op vakantie te gaan, omdat ze het ‘gedoe’ rondom het regelen van zorg niet zien zitten. Voor DroomParken een goede reden om het service niveau op de parken te vergroten en zorg eenvoudig bereikbaar te maken voor die gasten die het nodig hebben. Voor Comfortzorg een goede aanleiding om de kennis en kunde op het gebied van (thuis)zorg nog breder in te kunnen zetten in Nederland. “Een duidelijke win-win situatie voor zowel de gasten, Comfortzorg als onszelf”, aldus Marisa Reitsma, Manager Verhuur van DroomParken.

De partijen
Comfortzorg is een landelijke en professionele organisatie op het gebied van zorg- en dienstverlening op vakantieadressen. Alles wat de eigen thuiszorgorganisatie van de gast biedt, neemt Comfortzorg tijdens de vakantie over. DroomParken heeft 8 recreatieparken door heel Nederland, allen gelegen in natuurgebieden varierend van de Zeeuwse kust tot de Veluwse bossen. Op al deze locaties is het mogelijk om (thuis)zorg te ontvangen van Comfortzorg. Wanneer een gast bij DroomParken aangeeft behoefte te hebben aan zorg tijdens de vakantie, neemt Comfortzorg contact op met de aankomende gast en wordt alles geregeld voor een zorgeloze vakantie.

Voor meer informatie over deze samenwerking en zorgvakanties bij DroomParken, kunt u contact opnemen met het hoofdkantoor van DroomParken, tel. 055-5051252 of zorg@droomparken.nl