Alexander Pechtold veilingmeester op Pantarijn Wageningen

Array

Hersenstichting
Op vrijdag 21 januari 2011 vindt er op R.S.G. Pantarijn Wageningen een unieke kunstveiling plaats. In het kader van hun maatschappelijke stage hebben zo’n 25 leerlingen gekozen om deze veiling te helpen organiseren.

De opbrengst van de veiling is voor de Hersenstichting. De veiling zal door niemand minder dan Alexander Pechtold geleid gaan worden. De jongeren gaan gedurende twee dagen, onder leiding van twee landelijk bekende kunstenaressen, hoogstaande kunstwerken maken. Het streven is om in ieder geval vijftig kunstwerken, van hoge kwaliteit, te gaan veilen.

De veiling wordt volgens de kunstenaressen, Babs Ketelaar en Corine Versteeg, een echte happening. Zo zal Alexander Pechtold de veiling gaan leiden. Verder zijn er gastvrouwen en gastheren die drankjes en hapjes serveren, wordt er goede muziek gedraaid en zullen de eerste vijftig bezoekers een catalogus cadeau krijgen. En een anonieme bieder heeft zich al als bezoeker gemeld! Wie dat is? Daar willen de kunstenaressen zich niet verder over uitlaten.

Op vrijdag 21 januari is iedereen overigens vanaf 16 uur van harte welkom op de veiling aan de Hollandseweg 11. Ervaar hoe waardevol diverse uitgevoerde stages zijn.

Datum: 21 januari
Tijd: 16 uur
Plaats: R.S.G. Pantarijn Wageningen, Hollandseweg 11

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen