PharmaTrust verzorgt presentatie op de 29ste jaarlijkse J.P. Morgan Healthcare Conference

Array

PharmaTrustâ„¢ is uitgenodigd om deel te nemen aan de 29ste jaarlijkse J.P. Morgan Healthcare Conference die in San Francisco wordt gehouden van 10 tot 13 januari 2011 in de Westin St. Francis. Het bedrijf zal er een presentatie geven over het revolutionaire PharmaTrust Healthcare Everywhere, het technologieplatform voor verstrekking van geneesmiddelen op afstand (van de apotheek) en controle van de medicatietrouw van de patient met PharmaTrust MedCentreâ„¢, MedHomeâ„¢ en PharmaNet. Het unieke medische platform van PharmaTrust is momenteel beschikbaar in de VS, het VK en Canada en zal dit jaar in deze landen door een aantal grote merken worden ingezet als proefproject en in een eerste productie-uitrol.

PharmaTrust MedCentreTM, het eerste product van het PharmaTrustâ„¢-netwerk, is een complete apotheek-in-de-doos en kan meer dan 2.000 verschillende geneesmiddelen op recept (voorschrift) en zelfzorgmiddelen verstrekken. Functies zijn onder meer het tellen en de koeling van pillen. MedCentreâ„¢ wordt integraal door de apotheker gerund en gecontroleerd en geeft iedereen en overal 24 uur op 24 toegang tot de apotheker. Het systeem vergroot het bereik van de traditionele apotheek, maar zonder de problemen van tijd, afstand, taal of kosten ervan.

“Winstmarges van apotheken worden kleiner. Regeringen wereldwijd zoeken oplossingen voor goedkopere en beter toegankelijke medicatie, terwijl de vergrijzing van de bevolking en daardoor de druk op de gezondheidszorg toeneemt”, aldus Peter Suma, president en COO van PharmaTrust™. “De PharmaTrust MedCentreTM-technologie is gebouwd als oplossing voor deze internationale trends en is een veilig en rendabel alternatief voor de traditionele apotheek.”

PharmaTrust MedCentreTM is een technologie voor het verstrekken van medicatie op afstand. Patienten hebben toegang tot apotheekdiensten, in verschillende talen, 24 uur per dag en zeven dagen per week. Het product maakt gebruik van de allernieuwste afstands- en scantechnologieen waarmee patienten vanop afstand contact kunnen opnemen met een reele apotheker voor persoonlijk advies en om snel en veilig hun geneesmiddelen op recept (voorschrift) te krijgen. MedCentreTM is tot heden het veiligste, omvangrijkste en eerste, op grote schaal economisch leefbare apotheeksysteem dat voor de gezondheidszorgsector wereldwijd is ontwikkeld.

Apotheken, ziektekostenverzekeraars, ziekenfondsen, verzekeringsbedrijven en werkgevers kunnen arbeidskosten nu beschouwen als wereldwijd flexibel en schaalbaar op basis van de vraag, in plaats van winkellocaties, met een nieuw aanbod van diensten en informatie waarbij wordt gebruikgemaakt van een platform bedoeld voor verlaging van hun bedrijfskosten en verhoging van hun marktaandeel. Gezondheidsnetwerken die MedCentresâ„¢ gebruiken, kunnen nieuwe besparingen aanbieden, hun aantal locaties en marktaandeel verhogen en meer diensten leveren voor de behandeling van chronische ziekten precies daar waar de patient zich bevindt, op het werk, in een gezondheidscentrum, het ziekenhuis of een winkelcentrum.

Werknemers die MedCentresâ„¢ wensen te gebruiken op het werk, kunnen hun bedrijfskosten verlagen door minder apotheekkosten en lagere distributiekosten dan voor geneesmiddelen geleverd met postorder, terwijl medicatie als secundaire arbeidsvoorwaarde toegankelijker wordt voor hun werknemers. Werkgevers hoeven niet langer meer te betalen voor de dringende geneesmiddelen die niet aan huis kunnen worden bezorgd. Nu kunnen zowel dringende geneesmiddelen als die voor chronische ziekten worden afgeleverd met MedCentresâ„¢ en thuisbezorging.

PharmaTrustTM Inc.:

PharmaTrust ontwikkelt, produceert en runt de Pharmatrust-lijn van technologieen en diensten op afstand voor de gezondheidszorg. De technologieen PharmaTrust MedCentreTM en MedHomeTM vormen een nieuwe strategische keuze voor de gezondheidszorgsector om vernieuwende telemedicatie- en apotheekdiensten aan te bieden.

Het PharmaTrust MedCentreTM is een compleet door de apotheker gecontroleerd, geautomatiseerd apothekersdispensiesysteem. Dit kan meer dan 2000 verschillende geneesmiddelen dispenseren, is voor 100% gecontroleerd en geauditeerd door de apotheker en kan 24-uurs apotheken waar dan ook plaatsen, zonder dat hier sprake is van barrières van tijd, afstand, taal, of de kosten van traditionele apotheken.

PharmaTrust MedHomeTM is een toestel voor persoonlijk gebruik thuis. Het verstrekt eenheidsdoses aan patienten op vooraf vastgestelde tijdstippen. Het zorgt voor controle van de patient en geeft ook herinneringswaarschuwingen met het oog op de gezondheid en veiligheid van de patient. Met dit eenvoudig en gebruiksvriendelijk toestel kunnen patienten onmiddellijk, met een druk op de knop, contact opnemen met hun apotheker, arts, verzorger of de SEH- of spoeddiensten. In een rusthuis kan het MedHome-toestel in de kamer worden gebruikt en vormt het met een centraal geplaatst MedCentre een compleet systeem voor lokaal medicatiebeheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal welke als enige juridische geldigheid beoogt.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen