CDK Tandartsen failliet, 14.000 mensen zonder tandarts

Array

In Den Haag, Leiden en het Westland zijn 14.000 mensen zonder tandarts. De Cross Dental Kliniek (CDK Tandartsen) is namelijk failliet gegaan en hierdoor zijn acht praktijken in de regio gesloten. De rechter-commissaris heeft vorige week het faillissement uitgesproken. Zorgbelang Zuid Holland gaat er bij de curator op aandringen om de dossiers te overhandigen aan de patienten. Voor de duizenden tandartszoekenden moet het geen probleem zijn om over te stappen, aldus de Consumentenbond. Er zouden maar weinig tandartsen zijn die geen patienten meer aannemen.

Volgens de curator wordt nu zo snel mogelijk gekeken naar de mogelijkheden voor een doorstart van CDK Tandartsen.

Mocht u vragen of klachten hebben over CDK Tandartsen of specialisten dan kunt u bellen met Zorgbelang Zuid Holland op 0900 – 24 37 70.

Bron: TV West

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen