De Gifwijzer® nu ook als app. voor de iPhone en Android!

0
333

Met de Gifwijzer® op de telefoon wint u kostbare tijd, tijd die van levensbelang kan zijn. De iPhone applicatie heeft een uitgebreide lijst met gevaarlijke en giftige stoffen en zo’n zestig foto’s van giftige planten. In één oogopslag ziet u op de display of een bes, plant of stof giftig is en wat u in dat geval moet doen. Vervolgens wordt het u gemakkelijk gemaakt om 112 of de huisarts te bellen.
De afgelopen 25 jaar heeft de Gifwijzer® zich méér dan bewezen. Het is een begrip geworden bij gezinnen met jonge kinderen. De naam is zelfs in de nieuwe Van Dale opgenomen. Niet zo gek als u nagaat in hoeveel keukenkastjes de papieren gids heeft gehangen of gelegen. Maar natuurlijk gaat ook de Gifwijzer® met zijn tijd mee en is deze applicatie nu te koop in de iStore en de Android Market. Heeft u uw telefoon bij, dan heeft u ook de Gifwijzer bij u. Hiermee kunt u altijd en overal adequaat eerst hulp verlenen bij vergiftigingen.

Sinds december 2010 is de Gifwijzer® vertaald in het Duits, Engels en Spaans. Deze apps zijn te downloaden in de iStore voor de iPhone. Momenteel wordt er gewerkt aan de vertaling van de Gifwijzer®  in het Italiaans en de Scandinavische talen. Voor de Franse taal is de Anti Poison Mobile ontwikkeld. Medio december 2010 is de Gifwijzer® voor Android beschikbaar geworden.

Deze app. is in de iStore is nu ook gemakkelijk te vinden op de woorden kind, kinderen en ouders.

Bent u tevreden met deze applicatie op uw telefoon, aarzel dan niet een schrijf een recensie in de iStore. Hierdoor zullen andere ouders beter weten wat zij downloaden en zal de Gifwijzer beter verspreid worden. Heeft u een recensie geschreven, stuur dan een mailtje naar info@tickettoprevent.nl en u ontvangt gratis een Brandwijzer thuis bezorgd. Deze actie loopt tot 30 april 2011.

Vorig artikelVragenlijst voor mensen met gezondheidsklachten brand Moerdijk
Volgend artikelVerpleegkundige MCl mishandeld door patiënt
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.