Wat is een zinvol leven eigenlijk en wie bepaalt dat?

0
376

Het verhaal van Sam Galesloot is een belangrijke les voor artsen. Documentairemaakster Ria Bremer volgde Galesloot bijna zijn hele leven. In het buitenland werd Sam Galesloot bekend. De documentaire over zijn leven werd op congressen in Zuid-Amerika en China vertoond en hij kreeg uitnodigingen voor nationale en internationale medische congressen en symposia over de kwaliteit van leven. In een exclusieve internetuitzending debatteren betrokkenen en deskundigen uit de medische wereld onder leiding van Pieter Jan Hagens over de vraag: wat is een zinvol leven eigenlijk en wie bepaalt dat?
Galesloot leed aan een zeldzame en ernstige spierziekte, maar had desondanks gaf hij het cijfer 9,4 aan de kwaliteit van zijn leven .

Vorig artikelIndrukwekkend afscheid van de doofblinde Sam Galesloot
Volgend artikelCDK Tandartsen failliet, 14.000 mensen zonder tandarts
Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg2.0 zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden. Ik studeerde Fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de medische- , farmaceutische industrie en de gezondheidszorg. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. Ik ga jaarlijk naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.