Ziekenhuis Bernhoven doneert 500 euro aan KNGF

Ziekenhuis Bernhoven schenkt in totaal 500 euro aan KNGF Geleidehonden.
Van dat bedrag is 400 euro afkomstig van de verkoop van speciale vuurwerkbrillen op de poli’s oogheelkunde.

Tijdens de jaarwisseling is het elk jaar druk op de Spoedeisende Hulp van ziekenhuis Bernhoven, veelal met oogletsel. Om dit enigszins te voorkomen verkochten de poli’s oogheelkunde vuurwerkbrillen. Er zijn zo’n 350 vuurwerkbrillen verkocht . Een deel van de opbrengst was bestemd voor een goed doel en dit is uiteindelijk een bedrag van 400 euro geworden. Ziekenhuis Bernhoven verhoogt dit bedrag naar 500 euro en doneert het aan KNGF Geleidehonden.

KNGF Geleidehonden leidt honden op ten behoeve van visueel gehandicapten in Nederland. Geleidehonden hebben als taak hun baas veilig door het verkeer te leiden en obstakels te vermijden. KNGF Geleidehonden laat weten erg blij te zijn met de donatie van ziekenhuis Bernhoven.

Bron: Ziekenhuis Bernhoven

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen