Nieuw perspectief voor teams en patiënten van CDK Tandartsen

Array

De acht praktijken van CDK Tandartsen zijn overgenomen door Tandtechniek Nederland BV. CDK Tandartsen werd op 4 januari failliet verklaard, waardoor het erop leek dat 14.000 mensen in Den Haag, Rijswijk, Amsterdam, Bergschenhoek en Leiden niet meer bij hun tandarts terecht zouden kunnen. De primaire doelstelling is nu om ervoor te zorgen dat de teams deze patienten weer zo snel mogelijk de gewenste zorg kunnen bieden.

Snelle hervatting van de tandheelkundige zorg
De patienten van CDK Bergschenhoek kunnen vanaf vandaag weer bij hun vaste team en praktijk terecht. Voor de overige praktijken wordt onder leiding van tandartsen Bart Vinke en Titia Smulders gewerkt aan snelle hervatting van de tandheelkundige zorg. Deze teams en patienten krijgen komende week nadere informatie. Tot de situatie van hun praktijk geregeld is, kunnen patienten bij acute pijnklachten met ingang van maandag 17 januari terecht bij de praktijk in Bergschenhoek via telefoonnummer 010 5248899. Ondernemer Eric Winter richt zich op de financiele en administratieve aspecten van de overname.

UPDATE

Hervatting praktijken van CDK Tandartsen in Bergschenhoek, Den Haag en Leiden
Door de overname van CDK Tandartsen door Tandtechniek Nederland BV kunnen de eerste drie CDK praktijken hun activiteiten weer oppakken, na een korte noodgedwongen sluiting. Na CDK Tandartsen Bergschenhoek op 14 januari heropenen CDK Tandartsen in Den Haag (Tarwekamp 77) en Leiden (Burggravenlaan 179) hun deuren op maandag 17 januari. Voor de overige praktijken wordt onder leiding van tandartsen Bart Vinke en Titia Smulders hard gewerkt aan snelle hervatting van de tandheelkundige zorg. Deze teams en patienten krijgen komende week nadere informatie.

Snelle hervatting van de tandheelkundige zorg
“Het merendeel van de teams tandartsen, mondzorgkundigen en assistenten wil niets liever dan zo snel mogelijk weer aan de slag voor hun patienten”, zegt Titia Smulders. “We zorgen ervoor dat als de praktijken hun deuren weer openen, alle gemaakte afspraken gewoon door kunnen gaan op de vaste locatie. Ook de telefoonnummers van de drie praktijken blijven hetzelfde. Patienten van de CDK Praktijken die nog niet open zijn, kunnen in geval van acute pijnklachten contact opnemen met CDK Bergschenhoek via telefoonnummer 010 5248899.”

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen