PharmaPartners overgenomen door Total Specific Solutions

Total Specific Solutions (TSS) heeft een definitief akkoord bereikt met KPN over de koop van PharmaPartners. Per 11 januari neemt TSS het volledige aandelenkapitaal over van KPN/Getronics.
Total Specific Solutions (TSS) heeft een definitief akkoord bereikt met KPN over de koop van PharmaPartners. Per vandaag neemt TSS het volledige aandelenkapitaal over van KPN/Getronics. PharmaPartners ontwikkelt en verkoopt ICT-oplossingen die het mogelijk maken voor apotheken, huisartsen (para)medische professionals en patienten om op lokaal, regionaal en nationaal niveau samen te werken en zo een grotere efficiency en kwaliteit van de zorg te realiseren. Total Specific Solutions is een gespecialiseerde ICT onderneming met een marktgericht organisatiemodel. De TSS werkmaatschappijen leveren specifieke oplossingen aan Top 500 bedrijven, centrale en decentrale (semi-)overheidsinstellingen gericht op software, business consultancy en dienstverlening.

“Met de acquisitie van PharmaPartners verstevigen wij onze positie op de Nederlandse markt van IT – oplossingen voor de gezondheidszorg. Onze TSS werkmaatschappij PinkRoccade Healthcare is marktleider in de 2e lijns gezondheidzorg markt (ziekenhuizen, ggz- en care-instellingen).

PharmaPartners is marktleider in de 1e lijn. De combinatie van deze werkmaatschappijen binnen ons bedrijf stelt ons in staat om versneld op nieuwe ontwikkelingen binnen de Nederlandse gezondheidzorg in te spelen. Door de combinatie van marktkennis en moderne IT, kunnen wij onze klanten in de medische sector op innovatieve wijze ondersteunen bij het realiseren van hun organisatiedoelstellingen”, aldus Robin van Poelje, CEO Total Specific Solutions (TSS).

Over PharmaPartners
PharmaPartners biedt samenwerkende zorgverleners al meer dan 30 jaar geïntegreerde zorgsystemen die toegang geven tot betrouwbare, actuele en complete (patienten)informatie. Deze worden toegepast in circa 250 multidisciplinaire samenwerkingsverbanden door zo’n 1.000 apotheken, 2.100 FTE-huisartsen en 40 gezondheidscentra. Samen verlenen zij zorg aan ongeveer 8,5 miljoen Nederlanders.

HI•Systems, de dochteronderneming van PharmaPartners BV, maakt ook deel uit van de transactie. Dit bedrijf levert het ziekenhuisapotheekinformatiesysteem Zamicom®  en het elektronisch voorschrijfsysteem voor medisch specialisten Klinicom®.

Over Total Specific Solutions
Total Specific Solutions is een ICT-onderneming die specifieke oplossingen aanbiedt aan top 500-bedrijven en centrale en decentrale (semi-)overheidsinstellingen met een focus op software, businessconsultancy en dienstverlening. Total Specific Solutions bestaat uit ICT-ondernemingen die alle top 3-spelers zijn binnen hun eigen specifieke markt, en levert een heldere, toegevoegde waarde aan zijn klanten. Met circa 1.550 medewerkers behaalt Total Specific Solutions een omzet van EUR 165 miljoen. Total Specific Solutions voorziet de komende jaren een verdere groei.

Redactie Medicalfacts/ Janine Budding

Ik heb mij gespecialiseerd in interactief nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant kan zijn. Zowel lekennieuws als nieuws specifiek voor zorgverleners en voorschrijvers. Social Media, Womens Health, Patient advocacy, patient empowerment, personalized medicine & Zorg 2.0 en het sociaal domein zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik studeerde fysiotherapie en Health Care bedrijfskunde. Daarnaast ben ik geregistreerd Onafhankelijk cliëntondersteuner en mantelzorgmakelaar. Ik heb veel ervaring in diverse functies in de zorg, het sociaal domein en medische-, farmaceutische industrie, nationaal en internationaal. En heb brede medische kennis van de meeste specialismen in de zorg. En van de zorgwetten waaruit de zorg wordt geregeld en gefinancierd. Ik ga jaarlijks naar de meeste toonaangevende medisch congressen in Europa en Amerika om mijn kennis up-to-date te houden en bij te blijven op de laatste ontwikkelingen en innovaties. Momenteel ben doe ik een Master toegepaste psychologie.

De berichten van mij op deze weblog vormen geen afspiegeling van strategie, beleid of richting van een werkgever noch zijn het werkzaamheden van of voor een opdrachtgever of werkgever.

Recente artikelen