Congres over innovaties in eerstelijn op 17 maart

Array

‘Zorg en innovatie, een noodzakelijke combinatie’, onder deze titel organiseren Robuust, Brainport Health Innovation en het Julius Centrum op 17 maart 2011 een congres over innovaties in de eerstelijn in Zuid-Nederland. De plaats van handeling is het Evoluon in Eindhoven. Zorgprofessionals en partijen gerelateerd aan de eerste lijn, laten zien hoe zij nieuwe wegen vinden om mee te gaan in de veranderende zorgomgeving.

Tijdens het congres komen begrippen als zelfmanagement, substitutie, kwaliteit, integrale zorg, preventie, de veranderende rol van de patient en technologische toepassingen door onder andere nanotechnologie en social media aan de orde in de diverse lezingen, workshops en stands op de congresvloer. Ook reikt Brainport Health Innovation tijdens dit congres voor de vierde keer de Brainport Health Innovation Award uit.

Voor meer informatie over de award ga naar: www.brainporthealthinnovation.nl. Zuid-Nederland ontmoet Zuid-Nederland! Op 17 maart in de regio zijn er tal van innovatieve ondernemers en professionals die  graag hun ideeen en projecten met u willen delen en er over willen brainstormen. Het congres is theoretisch én toch praktisch. Wilt  u  erheen? Surf dan naar www.unitzorginnovatie.nl klik door op ‘Aankomende congressen’, lees de vooraankondiging, meld u  aan en doe op 17 maart nieuwe kennis(sen) op.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen