Peter Bennemeer start als derde lid Raad van Bestuur in ziekenhuis Bernhoven

Array

Op 24 januari aanstaande start de heer Peter Bennemeer in zijn nieuwe functie als derde lid Raad van Bestuur van ziekenhuis Bernhoven. De focus van het nieuwe lid van de Raad van Bestuur is gericht op het versterken van de marktpositie en –profilering  van Bernhoven. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de nieuwe organisatiestructuur met Resultaat Verantwoordelijke Eenheden.

Peter Bennemeer (1962) brengt waardevolle internationale werkervaring mee uit het bedrijfsleven. Hij is onlangs enkele jaren werkzaam geweest als Chief Executive Officer (CEO) bij Leaf (o.a. Sportlife, Redband, Venco). Daarvóór was hij werkzaam bij Numico en H.J. Heinz. In zijn functie als CEO bij Leaf heeft hij veel ervaring opgedaan met het vernieuwen van de organisatiestructuur en de daarbij behorende werkprocessen

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen