Voorlichtingsavond ‘Hoofdpijn en migraine’

Op dinsdag 22 februari 2011 is er in het Jeroen Bosch Ziekenhuis een voorlichtingsavond voor mensen met hoofdpijn en migraine. De avond vindt plaats in de aula van locatie Carolus te ‘s-Hertogenbosch (Hervensebaan 4) van 19.30 tot 21.30 uur. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Belangstellenden kunnen zich tot maandag 21 februari aanmelden via bureau Patientencommunicatie, telefoonnummer (073) 699 65 77 of via e-mail [email protected].

Veel mensen hebben last van hoofdpijn en migraine. Tijdens de voorlichtingsavond wordt hierover meer informatie gegeven. Aan bod komt hoe de patient met hoofdpijn en migraine kan omgaan in het dagelijks leven en wat de Nederlandse Vereniging van Hoofdpijnpatienten voor patienten kan betekenen. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Sprekers op deze avond zijn mevrouw dr. M. van Zagten, neuroloog en mevrouw H. Eliens, ervaringsdeskundige. De Nederlandse Vereniging van Hoofdpijnpatienten (NVvHP) is aanwezig met een informatiestand.

Jeroen Bosch Ziekenhuis
Het Jeroen Bosch Ziekenhuis is een groot ziekenhuis op verschillende locaties in de regio ’s-Hertogenbosch en de Bommelerwaard. Sinds 1274 kent de regio een gastvrij ziekenhuis waar persoonlijke aandacht voor de patient, kwaliteit en innovatie belangrijk zijn. Het ziekenhuis betrekt in 2011 een nieuw gebouw en wil dan het meest patientgerichte ziekenhuis in Nederland zijn. Met ruim 240 medisch specialisten verdeeld over 29 specialismen is het Jeroen Bosch Ziekenhuis een topklinisch centrum voor acute en specialistische zorg. Als opleidingsziekenhuis levert het een belangrijke bijdrage aan de opleiding van artsen en verpleegkundigen in Nederland. Speerpunten in de zorg zijn onder andere Oncologie, Minimaal invasieve chirurgie, Moleculaire Diagnostiek en Interventiecardiologie.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen