IT Congres in Londen op 2 en 3 maart wordt druk

Op 2 en 3 maart organiseren het Julius Centrum en het King’s Fund Centre te London een congres over telehealth (preventieve boodschappen via het internet) en telecare (diagnostiek en behandeling via het internet). Vele theorieen en goede praktijkvoorbeelden uit alle Europese landen en Noord Amerika komen aan de orde. Het maximaal aantal congresdeelnemers bedraagt 225 personen.

Op dit moment staat de teller op 125 deelnemers en komen er 25 aanmeldingen per week binnen. Ik verwacht een volle bak te halen. Wil jij ook deelnemen aan dit congres? Wil jij inspiratie opdoen over webbased innovaties elders bij GGDén, in de eerstelijn, inziekenhuizen, in de chronische zorg en in de geestelijke gezondheidszorg? Surf dan naar http://www.kingsfund.org.uk/events/telehealthtelecare.html bekijk het uitvoerige programma, schrijf je in en deel jouw ervaringen met die van anderen.

Guus Schrijvers