Barbara Hellendoorn-Mineur Hoofd Fondsenwerving KWF Kankerbestrijding

Sinds 1 januari jl. is Barbara Hellendoorn-Mineur  benoemd tot Hoofd Fondsenwerving bij KWF Kankerbestrijding. Hellendoorn kent de organisatie goed: ze is in 2001 bij KWF Kankerbestrijding begonnen als Direct Marketing Coördinator. Daarna heeft ze leiding gegeven aan een service afdeling en nu gaat ze leiding geven aan de afdeling Fondsenwerving.

Hellendoorn staat als Hoofd Fondsenwerving aan de start van een nieuwe beleidsperiode. In de komende vier jaren gaat ze met haar afdeling van negen fondsenwervers werken aan het halen van de zeer ambitieuze financiele doelstellingen. ‘Mijn uitgangspunt is om bestaande gevers te blijven inspireren en informeren over onze ambitie en hoopgevende resultaten. Ook willen we nog veel meer mensen mobiliseren om geld in te zamelen, om zo echt het verschil te kunnen maken in de strijd tegen kanker,’ aldus Hellendoorn. De fondsenwervende ambitie is groot. Om ook in de toekomst de vastgelegde doelen te kunnen halen, moeten de totale jaarlijkse inkomsten stijgen met 10% procent.

KWF Kankerbestrijding
KWF Kankerbestrijding is de stuwende kracht achter de kankerbestrijding in Nederland, met als doel: minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatienten. We inspireren en mobiliseren donateurs en vrijwilligers. We halen het beste uit beschikbare middelen en stellen daarmee wetenschappers financieel in staat om sneller kennis te ontwikkelen en deze toe te passen. Want kennis over het ontstaan, de behandeling en preventie van kanker is essentieel en moet zo snel mogelijk ten goede komen aan zoveel mogelijk mensen. KWF Kankerbestrijding ontvangt geen overheidssubsidie. Wel stimuleren we overheid en zorginstellingen om kankerbestrijding prioriteit te geven in hun beleid.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen