Nieuwe gemeenschappelijke regeling GGD Drenthe

Het algemeen bestuur van de GGD Drenthe, bestaand uit een vertegenwoordiging van alle colleges van de gemeenten in de provincie Drenthe, heeft een nieuwe gemeenschappelijke regeling voor de GGD Drenthe vastgesteld. In deze regeling zijn de vernieuwde statuten voor het bestuur van de GGD vastgelegd. Dit was onder meer nodig vanwege de invoering van de Wet Publieke Gezondheid, die de Wet Collectieve Preventie Volksgezondheid, de Infectieziektewet en de Quarantainewet vervangt.

De GGD heeft als doel om een bijdrage te leveren aan de publieke gezondheidszorg en dit af te stemmen met de gezondheidszorg en de geneeskundige hulpverlening bij ongevallen en rampen. De complete regeling is te lezen via de website www.ggddrenthe.nl.

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen