Nieuwe website over gespecialiseerde vaatchirurgie van het OLVG en SLAZ

Array

Het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG) en het Sint Lucas Andreas Ziekenhuis (SLAZ) werken al enige tijd samen in het Vaatcentrum Amsterdam en hebben nu ook een gezamenlijke website over de hoogwaardige vaatzorg die zij bieden. Op de website www.vaatcentrum-amsterdam.nl staat veel informatie over het pakket aan behandelingen, zoals spatader en aneurysma operaties en de specialisten van het Vaatcentrum.

Binnen het Vaatcentrum Amsterdam werken de vaatchirurgen van beide topklinische ziekenhuizen intensief met elkaar samen en bieden ze 24 uur per dag, zeven dagen per week, vaatchirurgische zorg. Deze samenwerking past in de trend om bepaalde specialistische verrichtingen te concentreren. De twee ziekenhuizen kunnen zo de continuïteit en de kwaliteit van de vaatchirurgische zorg op hoog niveau houden en verder verbeteren.

Meer informatie over het Vaatcentrum Amsterdam: www.vaatcentrum-amsterdam.nl

Redactie Medicalfacts / Alida Budding - Hennink

Samen met mijn dochter Janine Budding verzorg ik dagelijks het online medisch nieuws voor zorgverleners, zodat zorgverleners elke dag weer op de hoogte zijn van het nieuws wat voor hen relevant is. De rol en beleving van patiënt & Healthy Ageing, zijn voor mij speerpunten om extra aandacht aan te besteden.

Ik heb jarenlang ervaring in diverse functies in thuiszorg.

Recente artikelen